Pericana



Per a visualitzar el video: Fer clic en la imatge

Amb què es fa?:
Els ingredients per a preparar la pericana son els que apareixen en la imatge següent:
Mesures caseres:
-           ½ got d’oli d’oliva
-           4 alls tendres
-           3 capellans mitjans
-           7 nyores

Com es fa?:
En primer lloc, es sofreix la nyora i els alls tendres i ho reservem. En quant a les nyores hem de fer-les fins que canvien de color. Desprès es  rosteix el capellà que ha de quedar cruixent.

A continuació, s’esmicolen en trossos xicotets els ingredients i es barregen. Per últim, ho posem en un  plat i afegim l’oli d’oliva al gust.

Els percentatges de macronutrients de la ingesta de referència per ració de un adult mitjà per a una dieta de 8400KJ/2000Kcal, són els següents:
-           Energia: 3,70%
-           Proteïnes: 0,66%
-           Carbohidrats: 0,06%
-           Greixos: 2,97%

No hay comentarios:

Publicar un comentario