Per a visualitzar el video: Fer clic en la imatge
Amb
què es fa?:
Els ingredients per a
preparar la pericana son els que apareixen en la imatge següent:
Mesures caseres:
-
½ got d’oli d’oliva
-
4 alls tendres
-
3 capellans mitjans
-
7 nyores
Com
es fa?:
En primer lloc, es
sofreix la nyora i els alls tendres i ho reservem. En quant a les nyores hem de
fer-les fins que canvien de color. Desprès es
rosteix el capellà que ha de quedar cruixent.
A continuació,
s’esmicolen en trossos xicotets els ingredients i es barregen. Per últim, ho
posem en un plat i afegim l’oli d’oliva
al gust.
Els percentatges de macronutrients
de la ingesta de referència per ració de un adult mitjà per a una dieta de
8400KJ/2000Kcal, són els següents:
-
Energia: 3,70%
-
Proteïnes: 0,66%
-
Carbohidrats: 0,06%
-
Greixos: 2,97%
No hay comentarios:
Publicar un comentario